home بیوگرافی مواد غذایی که باعث جلوگیری از تشنگی در ماه رمضان می شود

مواد غذایی که باعث جلوگیری از تشنگی در ماه رمضان می شود


مواد غذایی که باعث جلوگیری از تشنگی در ماه رمضان می شود

یکی از مشکلات اصلی روزه دارن تشنگی است. در این مطلب مواد غذایی رو معرفی می کنیم که تشنگی را رفع می کنند و باید از افطار تا سحر مصرف شوند.

روزه داری بدون تشنه شدن

روزه داران  می توانند با تناول سبزی و میوه های سرشار از آب در وعدۀ سحر به افزایش رطوبت بدن خود و مقاومت در برابر احساس تشنگی کمک کنند. به گفته پژوهشگران، این خوراکی ها بدن را در برابر تشنگی مقاوم می کند:

پرتقال : علاوه بر آن که سرشار از آب است و به رطوبت بدن کمک می کند؛ احساس خستگی و استرس را نیز از شما دور خواهد کرد.

خیار : حدود ۹۶.۵درصد از وزن خیار را آب تشکیل می دهد.

کاهو : ۹۵.۶درصد از وزن کاهو را نیز آب تشکیل می دهد.

کرفس : ۹۵.۵درصد  از وزن آن را آب تشکیل می دهد از این رو به رطوبت بدن کمک و احساس گرسنگی را محدود می کند.

گوجه فرنگی: از سبزی هایی است که حتما باید به بشقاب سالاد اضافه شود و حدود ۹۴.۵درصد از وزن آن را آب تشکیل می دهد.

فلفل سبز : ۹۳.۳درصد آن را آب تشکیل می دهد.

گل کلم : ۹۲.۱درصد وزن آن را آب تشکیل می دهد.

طالبی : حاوی ۹۰.۲درصد آب است.

اسفناج : ۹۱.۴درصد آن آب است.

توت فرنگی : ۹۱درصد وزن آن را آب تشکیل می دهد.

کلم بروکلی : ۹۰.۷درصد وزن آن آب است.

گریپ فروت : ۹۰.۵درصد وزن آن آب است. البته بیماران باید این میوه را بعد از مشورت با پزشک مصرف کنند چون با بسیاری از داروها واکنش نشان می دهد.

هندوانه : ۹۱.۵درصد وزن آن آب است.


گرداوری شده : ایران فراز

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A