مدل تزیین سفره افطاری مجلسی و زیبا رمضان ۹۸
سفره افطاری مجلسی : آماده کردن سفره افطاری طبیعتا مثل تمام مراسم دیگر آداب و رسومی مخصوص به خود دارد و از انواع خوراکیها و آشامیدنی های مختلف در این سفره استفاده میکنیم.
چیدمان سفره افطاری مجلسی ماه رمضان
دیزاین سفره افطاری مجلسی جدید
مدلهای چیدمان و تزیین افطاری
همیشه برای باز کردن روزه، افراد مختلف عاداتی متفاوت دارند مثلا بعضی از افراد با آبجوش، چای یا خرما روزه باز میکنند یا بعضیها به مقداری نمک اکتفا میکنند که بهتر است همیشه در سفرهمان داشته باشیم.
چای جزء جداناشدنی سفره افطاری است و حتما مشتقاتی دارد که بنا به سلیقه میتوانیم آن را با طعمهای مختلف سرو کنیم. میتوانیم چای را با دانههای هل و چوب دارچین دمکرده یا اینکه بعد از ریختن در فنجان روی آن یک غنچه گل محمدی بیندازیم.
برای آماده کردن یک افطاری ساده در ابتدا حتما درنظر میگیریم که ظرفی شامل انواع پنیر، کره، خامه، مربا،عسل، حلوا ارده یا حلواشکری و خرما و مغز گردو آماده کنیم که در کنار آن نانهای سنتی مثل سنگک سرو کنیم.
حال میتوانیم برای ارزش بخشیدن به این کار از انواع مرباهای متفاوت استفاده کنیم ولی حتما به این نکته دقت میکنیم که از مرباهایی استفاده کنیم که مناسب استفاده با نان و کره و چای باشند؛ مثلا مرباهایی مثل توتفرنگی، آلبالو، سیب و به مرباهایی هستند که از آنها برای صبحانه در کنار نان و کره استفاده میکنیم، اما مرباهای دیگر نیز داریم که بهعنوان دسر در کنار چای از آنها استفاده میشود (مثل مربای کدوحلوایی، پوست هندوانه، مغز پسته و…).
دسته دیگر از خوراکیهای قابل توجه در افطار که در گروه شیرینیها قرار میگیرند دسرهای سنتی هستند مانند انواع حلواهای مختلف مثل ترحلوا که با آرد برنج تهیه میشود و حلوای آرد گندم، حلوای پسته و… که بسیار پرطرفدار هستند.
دسرهای برنجی که پرطرفدارترین آنها شله زرد و شیربرنج هستند نیز میتوانند مکمل سفره رنگین باشند. بهعنوان دسته دیگر از دسرهای سنتی میتوان فرنی و مسقطی را نام برد که همراهی مناسب برای کنار چای از افطار تا سحر هستند.
فصل تابستان است و سرو نوشیدنیهای رنگی و مختلف با میوههای فصل علاوه بر اینکه میتواند خیلی دلچسب و مطبوع باشد حتما مقوی و سرشار از ویتامینهای مختلف برای یک فرد روزهدار است.
اسموتی میوههای مختلف مثل توتفرنگی، زردآلو، آناناس و انبه یا حتی تهیه آبمیوههای ساده مثل آب طالبی یا آب هندوانه میتواند بهترین گزینه برای افطار در این فصل گرم باشد. حالا که این ماه مبارک در فصلی است که فراوانی میوه در آن دلربایی میکند پس ظرفی بزرگ از میوههای مختلف و رنگی فصل را در بهترین جای سفره قرار میدهیم.
علاوه بر شیرینیها و مشتقاتی که برای نان و چای درنظر گرفتیم حال با غذاهای سبک میتوانیم پذیراییمان را کاملتر کنیم. مثلا انتخابی از دسته کتلتها، شامیها و کوفتهها میتوانند گزینه مناسبی برای مرحله بعد از شیرینیها باشند.
منبع:حرف تازه
گرداوری شده : ایران فراز