سعی کنید اشتباهات دیگران را ببخشید، حس انتقام انرژی منفی دارد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶
خانه » دانلود » طرز تهیه مربای هلو و شلیل

اطلاعیه سایت

طرز تهیه مربای هلو و شلیل

طرز تهیه مربای هلو و شلیل


هلو و شلیل میوه های خوشمزه تابستانی هستند که این روزها بسیار یافت می شوند. اگر می خواهید از فواید این میوها درفصول دیگر سال نیز بهره ببرید بهتر است از میوه ها مربا تهیه کنید.

مواد لازم مربای هلو و شلیل :

  • هلو زعفرانی: ۵۰۰ گرم
  • شلیل (شبرنگ): ۵۰۰ گرم
  • شکر: ۱ کیلو
  •  آب: ۱ پیمانه
  • پرک بادام: به مقدار لازم
  • دانه های هل: به مقدار لازم
  • زعفران: چند پر
مربای هلو و شلیل

طرز تهیه مربای هلو و شلیل :

۱. شکر را به همراه آب درون قابلمه لعابی ریخته و روی شعله ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم شکر حل شود و شربت بجوشد. باید شربت به قوام کامل برسد.

۲. شلیل و هلوها را با سلیقه دلخواه برش زده و بعد از قوام آمدن شربت، به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا میوه ها بپزد ولی له نشود.

۳. دراین مرحله پرک بادام، دانه های هل و زعفران را اضافه می کنیم و بعد از چند جوش قابلمه را از روی شعله بر می داریم و اجازه می دهیم مربا درون قابلمه خنک شود. سپس درشیشه مورد نظر خالی می کنیم.

نکته:

۱.    بخاطر اینکه مربا شکرک نزند باید دقت کنید که بعد از جوش آمدن شربت به هیچ عنوان آن را هم نزنید و اجازه دهید خوب قوام بیاید. چون بعد از اضافه کردن میوه ها به علت وجود آب درون میوه کمی شربت رقیق خواهدشد.

۲.    می توانید از خلال بادام به جای پرک استفاده کنید.

۳.    اسانس این مربا به سلیقه شماست. می توانید از وانیل هم استفاده کنید.

۴.    بخاطر جلوگیری از کپک مربا، حتما شیشه را استریل کنید.

۵.    اگر شربت خوب بجوشد و قوام بیاید نیاز به آبلیمو بخاطر جلوگیری از کپک نداریم. اما اگر خواستید بخاطر اطمینان اضافه کنید، یک دوم قاشق چای جوری آبلیموی تازه کافی است.

۶.    هلو و شلیل را بعد از جدا کردن از هسته وزن می کنیم.


گرداوری شده : ایران فراز

اشتراک گذاری مطلب
برچسب ها : , , , , ,
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A