کیش خوب همانند فوتبال خوب است، حرف نمی زند ، عمل می کند.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۶
خانه » دانلود » طرز تهیه خورش غوره بادمجان عذای محلی همدان

اطلاعیه سایت

طرز تهیه خورش غوره بادمجان عذای محلی همدان

طرز تهیه خورش غوره بادمجان عذای محلی همدان


درفصل تابستان که دسترسی به غوره فراوان است می توانید خورش غوره بادمجان را که غذای محلی و خوشمزه همدان است را تهیه کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. می توانید این غذا را با گوشت چرخ کرده نیز درست کنید.

مواد لازم خوش غوره بادمجان

  •     روغن به میزان کافی
  •     بادمجان ۸ عدد
  •      پیاز ۱ عدد
  •    گوجه فرنگی
  •    غوره  ۱۰۰ گرم
  •    رب
  •    تکه های مرغ
خورش غوره بادمجان

آماده کردن مواد بخاطر تهیه خورش غوره بادمجان

۱- بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و برش‌های طولی بزنید.
۲- پیاز‌ها رو پوست بگیرید و خرد کنید.
۳- گوجه فرنگی رو حلقه حلقه ببرید.
۴- غوره‌ها رو ار خوشه جدا کنید و تمیز بشویید. دو خوشه غوره معادل ۱۰۰ گرم غوره دون شده است.

خورش غوره بادمجان

طرز تهیه خورش غوره بادمجان

۱. کمی روغن درماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط گرم کنید و بادمجان‌ها رو تا طلایی و نرم بشن دراون سرخ کنید.

۲.درقابلمه بزرگی روی حرارت ملایم مقداری روغن بریزید و پیاز رو دراون تفت بدین تا طلایی بشه. تکه‌های مرغ رو اضافه کنید و کمی تفت بدین تا دیگه صورتی رنگ نباشن.

۳.حالا رب رو اضافه کنید و مواد رو کمی دیگه تفت بدین. بعد به اون‌ها کمی نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و به میزان لازم آب به اون اضافه کنید و بذارید تا بپزه و نرم بشه.

۴. درآخر غوره و بادمجان و گوجه فرنگی حلقه شده رو به مرغ اضافه کنید و تا غوره نرم بشه، خورش رو بپزید. خورش رو درظرف مورد نظر بریزید و به همراه برنج میل کنید.


گرداوری شده : ایران فراز

اشتراک گذاری مطلب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A