هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶
خانه » دانلود » طرز تهیه بیفتک پروانس یا جنوب فرانسه

اطلاعیه سایت

طرز تهیه بیفتک پروانس یا جنوب فرانسه

طرز تهیه بیفتک پروانس یا جنوب فرانسه


بیفتک پروانس

اگر طرفدار غذاهای گوشتی و استیک هستید بیفتک پروانس را حتما خواهید پسندید.

مواد لازم بخاطر بیفتک پروانس (جنوب فرانسه)

گوشت بدون چربی چرخ کرده نیم کیلو

سیر کوبیده ۳-۴ حبه

جعفری ساطوری شده نصف پیمانه

قارچ ساطوری شده ۱۰۰ گرم

همچنین بخوانید : دستور تهیه غذاهای فرانسوی

آرد سفید  به میزان لازم

نمک، فلفل  به میزان لازم
بیفتک پروانس

طرز تهیه بیفتک پروانس (جنوب فرانسه)

سیر را با قارچ روی گوشت بریزید. تخم مرغ را روی گوشت بشکنید. نمک و فلفل بپاشید. گوشت را چنگ بزنید و مخلوط کنید، سپس به صورت شامی مانند درآورید و درآرد بزنید. ۲-۳ قاشق روغن زیتون درتابه روی شعله داغ کنید و شامی ها را درروغن بگذارید. پس از ۲-۳ دقیقه برگردانید و پس از ۲-۳ دیگر بردارید. شامی ها را دردیس بچینید و باز اندکی نمک و فلفل بپاشید و با جعفری آرایش کنید. داغ سر سفره ببرید.

نکات تکمیلی درمورد بيفتک پروانس

بيفتک پروانس جزو غذای ملل – فرانسوی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن درحدود ۱۵ دقیقه میباشد .
بيفتک پروانس را می توانید دروعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه بخاطر ۴ نفر مناسب میباشد .


گرداوری شده : ایران فراز

اشتراک گذاری مطلب
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A