تشک بیمارستانی باید از ویژگی هایی برخوردار باشد که به راحتی تمیز شود و در عین حال برای بیماران راحت و ایمن باشد. برخی از ویژگی هایی که یک تشک بیمارستانی باید داشته باشد عبارتند از:
۱. ضد آب بودن: تشک باید مقاوم در برابر آب باشد تا به راحتی با مواد شوینده تمیز شود.
۲. ضد باکتری و ضد ویروس بودن: تشک باید قابل شستشو با مواد ضدعفونی کننده باشد و نباید باعث رشد باکتری و ویروس شود.
۳. ارتفاع مناسب: تشک باید ارتفاعی مناسب داشته باشد تا بیمار در حین خواب از زمین دور باشد و احتمال سرخ کردن بیمار را کاهش دهد.
۴. سبک و قابل حمل: تشک باید سبک و قابل حمل باشد تا به راحتی در محل های مختلف بیمارستان حمل شود.
۵. ارتجاعی: تشک باید ارتجاعی باشد تا بیماران با وزن های مختلف بر روی آن قرار گیرند و در نتیجه فشار یکنواختی روی بدن بیمار نیفتد.
۶. دارای سیستم تهویه: تشک باید دارای سیستم تهویه باشد تا هوا به راحتی در آن جریان پیدا کند و جلوی بوی نامطبوع را بگیرد.
۷. مقاوم در برابر آتش: تشک باید مقاوم در برابر آتش باشد تا در صورت وقوع حادثه بیماران را از آتش در امان نگه دارد.
۸. دوام: تشک باید با موادی ساخته شود که باعث دوام آن شوند و به محض تعمیرات یا تعویض ، نیازی به تغییرات بزرگ نباشد.
تشک بیمارستانی برای بیماران چه مزایایی دارد؟
استفاده از تشک بیمار برای بیماران دارای مزایای بسیاری است که در زیر به برخی از آنها اشاره میشود:
۱. پایین آوردن فشار : یکی از مهمترین مزایای استفاده از این دسته از محصولات ، پایین آوردن فشار بر روی بدن بیماران است. تشک بیمارستانی میتواند با توزیع یکنواخت و تسهیل حرکت هوا ، فشار را کاهش دهد و باعث افزایش راحتی بیمار شود.
۲. کنترل درد: تشک بیمار میتواند در کنترل درد و تسکین آن به بیماران کمک کند. با توزیع یکنواخت فشار و حرکت هوا ، این دسته از محصولات میتواند باعث کاهش درد بیماران شود.
۳. کاهش خطر عفونت: این دسته از محصولات باید از مواد ضد باکتری و ضد ویروس تهیه شده باشد و بدون شک استفاده از تشک میتواند خطر عفونت بیمار را کاهش دهد.
۴. حمایت از بیماری های پوستی: تشک فوم سرد بیمارستانی میتواند به بیماران با بیماری های پوستی کمک کند. با فشار یکنواخت تشک بیمارستانی و کاهش فشار روی نقاط فشاری پوست ، احتمال سرخ شدن پوست و بروز زخم های فشاری را کاهش میدهد.
۵. افزایش راحتی: این دسته از محصولات باعث افزایش راحتی بیماران میشود و آنها را به خواب عمیق و آرام میکند. این موضوع بهبود عملکرد بیمار و بازگشت سریعتر به سلامتی را نیز تسهیل میکند.
تشک از چه مواداولیه ای تشکیل شدئه است؟
تشک طبی فوم سرد معمولاً از چند لایه مختلف تشکیل شده است که هر لایه از مواد مختلفی ساخته شده است. به طور کلی ، تشک بیمار شامل موارد زیر است:
پوشش بیرونی: پوشش بیرونی تشک معمولاً از مواد ضدآب تهیه میشود تا آب و رطوبت وارد تشک نشود و بیمار را در معرض خطر عفونت قرار ندهد ، این پوشش میتواند از پلییورتان ، چرم مصنوعی و یا پارچه بافته شده باشد.
لایه فوم: لایه فوم برای افزایش راحتی بیمار و کاهش فشار نقاط فشاری بدن استفاده میشود. فوم معمولاً از لاتکس ، پلیاتیلن و یا پلییورتان ساخته میشود.
لایه سازگار با بدن: لایه سازگار با بدن برای کاهش فشار روی نقاط فشاری بدن و حفظ تعادل فشار در نقاط مختلف بدن بیمار استفاده میشود. این لایه میتواند از فوم ویسکوالاستیک ، فوم ژلهای ، یا فوم مموری فوم ساخته شود.
لایه پشتی: لایه پشتی تشک معمولاً از جنس پلیپروپیلن است که قابل شستشو و ضد باکتری است و در قیمت تشک بیمارستانی بسیار تاثیر گذار می باشد .
لایه پایینی: لایه پایینی تشک فوم سرد بیمارستانی معمولاً از مواد ضد لغزش ساخته میشود تا تشک روی تخت ثابت بماند و بیمار در حین استفاده از آن از جای خود حرکت نکند.
مواد استفاده شده در تشک بیمارستانی باید با مقررات و استانداردهای بهداشتی مطابقت داشته باشند .
چه بیمارانی به این دسته از محصولات نیاز دارند؟
تشک مموری فوم بیمارستانی یکی از مهمترین وسایل پزشکی در بیمارستان است و بیمارانی که به این دسته از محصولات نیاز دارند عبارتند از:
بیماران بستری: بیمارانی که برای درمان نیاز به بستری شدن دارند و باید برای مدت طولانی در بیمارستان بمانند، به تشک بیمار نیاز دارند.
این دسته از محصولات برای این بیماران به دلیل کاهش فشار و جلوگیری از تشکیل زخم فشاری بسیار مهم است.
بیمارانی که نیاز به تحریک خواب دارند: بیمارانی که نیاز به تحریک خواب دارند و معمولاً نمیتوانند به طور طبیعی به خواب بروند ، ممکن است به تشک بیمارستانی نیاز داشته باشند.
این تشکها با استفاده از فومهای ویژهای ساخته شدهاند که به بیمار کمک میکنند در خواب عمیق بیشتری قرار بگیرد.
بیمارانی که نیاز به حرکت دارند: برخی بیماران به دلیل بیماریهای مختلف نیاز به حرکت دارند ، اما به دلیل درد و ناراحتی ، این کار را نمیتوانند انجام دهند.
در این موارد ، تشک با کاهش فشار و حفظ تعادل فشار در نقاط مختلف بدن ، به بیمار کمک میکند تا به راحتی حرکت کند.
بیمارانی که درمان بعد از عمل جراحی نیاز دارند: برخی بیماران پس از انجام عمل جراحی به تشک بیمارستانی نیاز دارند تا به کاهش درد و جلوگیری از تشکیل زخم فشاری کمک کند.
بیمارانی که دچار بیماریهای قلبی و عروقی هستند.
بیمارانی که به تشک نیاز دارند شامل افرادی با بیماریهای مختلف و شرایط جسمانی متنوع میشوند. این شرایط شامل:
بیماران بستری در بیمارستان: بیمارانی که در بیمارستان بستری هستند ، به تشک بیمارستانی نیاز دارند تا بهبود راحتی خود در حین بستری شدن و همچنین کاهش فشار نقاط فشاری بدن خود در طولانی مدت حفظ شود.
بیماران دارای عفونتهای پوستی: بیمارانی که دارای عفونتهای پوستی هستند ، به تشک با پوشش ضد آب نیاز دارند تا از تماس با رطوبت و باکتریها جلوگیری شود و عفونت آنها بیشتر نشود.
بیماران دارای سوختگی: بیماران دارای سوختگی به تشک با ویژگیهای خاص نیاز دارند که در آن کاهش فشار نقاط فشاری بدن بیمار ایجاد شود و از تماس با باکتریها جلوگیری شود.
بیماران دارای مشکلات قلبی و عروقی: بیمارانی که دارای مشکلات قلبی و عروقی هستند ، به تشک با خصوصیاتی که باعث کاهش فشار نقاط فشاری بدن و تعادل فشار در نقاط مختلف بدن شوند ، نیاز دارند.
بیماران پس از عمل جراحی: بیماران پس از عمل جراحی نیز به این دسته از محصولات با ویژگیهای خاصی نیاز دارند که باعث کاهش فشار نقاط فشاری بدن شوند و بهبود راحتی و شفای آنها را تسهیل کند.Top of Form
تشک درمانی یک وسیله بسیار مهم در بیمارستانها و مراکز بهداشتی است که از جنس فوم ، لاتکس ، یا ژل سیلیکونی ساخته میشود.
تشک بیمارستانی به عنوان یک پایه اصلی در ارائه مراقبت به بیماران و تسهیل روند بهبودی آنها استفاده میشود.
تشک پزشکی باید دارای ویژگیهایی باشد که باعث کاهش فشار نقاط فشاری بدن بیمار شود و از تماس با باکتریها جلوگیری شود. همچنین باید قابل شستشو و ضدعفونی باشد تا به حفظ بهداشت بیماران کمک کند.
تشک بیمارستانی میتواند انواع مختلفی داشته باشد ، از جمله تشک های هوا خوشه ای که با فشار هوا به فرم بدن بیمار خود تطبیق پیدا میکند ، تشک های موجودی که ترکیبی از فوم و پد هستند و به طور کامل در بستر قرار داده میشوند، و تشک های تمرینی که معمولاً برای بیمارانی استفاده میشوند که به علت ضعف عضلاتشان نمیتوانند بلند شوند.
قیمت فروش و خرید تشک بیمارستانی :
فروش و قیمت خرید تشک بیمارسانی که دارای مدل های مختلفی با سطح کیفی متفاوتی می باشند و شما می توانید با توجه به نیاز خود محصولات را از فروشگاه های معتبر مانند دیجی کالا ایمالز ترب تجهیزات پزشکی مطب تجهیز دیوار و باقی فروشگاه ها تهیه نمایید.
بهرههای تشک بیمارستانی برای بیماران بسیار مهم هستند ، بهبود راحتی بیماران ، کاهش فشار نقاط فشاری بدن ، کاهش احتمال سوختگیها و عفونتهای پوستی ، کاهش ریسک زخم بستر ، کمک به جلوگیری از عفونت های تنفسی ، بهبود تهوع و سرگیجه پس از عمل جراحی و کاهش دردهای عضلانی-اسکلتی به عنوان از جمله بهرههای اصلی است که بیماران از تشک میتوانند ببرند.
منبع:نیک استار
گرداوری شده : ایران فراز