ایده تزیین حلوا با گلهای حلوایی برای مجالس مذهبی
ایده تزیین حلوا : زیباترین و شکیل ترین مدلهای تزیین حلوا در رنگها و طرح های متنوع را در این مجموعه ببینید و برای مجالس مختلف ایده بگیرید. گلها با حلوا هستند.
ایده تزیین حلوا مجلسی ماه رمضان
ایده تزیین حلوا نذری
ایده تزیین حلوا برای مجلس ختم و روضه
برای تهیه حلوا بهتر است از آرد نان سنگک استفاده نمایید .حلوای تهیه شده از این آرد حلوای لطیف تر و خوش طعم تری خواهد بود.
چنانچه می خواهید حلوای پخته شده را شکوفه بزنید باید حلوا نرم تر باشد. پس باید به دستور تهیه حلوا حدود ۴ تا ۵ قاشق شربت یا گلاب اضافه نمایید تا کمی شل تر شود و راحت تر بتوانید آن را شکوفه بزنید.
اگر حلوا تکه تکه شد شربت آن کم است و حلوا خشک است کمی شربت اضافه کنید. چنانچه می خواهید حلوای کاکائو داشته باشید از میزان آرد دستور ۲۰ گرم کم کنید و با ۲۰ گرم کاکائو جایگزین نمایید.
اگر حلوا در قابلمه منسجم نبود میزان شربت اضافه شده زیاد است و باید حلوا را روی حرارت بگذارید و مجددا حرارت دهید تا کمی آب اضافی آن تبخیر شود.
برای جلوگیری از شل شدن حلوا شربت را یکباره اضافه نکنید و در چند مرتبه این کار را انجام دهید. چنانچه حلوای شل را حرارت دهید کمی از کیفیت آن کاسته خواهد شد.
میزان جذب شربت آردهای مختلف متفاوت است .دقت داشته باشید به یکباره اضافه کردن شربت ممکن است حلوا را کاملا خراب کند. در اضافه کردن شربت بسیار دقت کنید.
دقت نمایید که اضافه ماندن شربت حلوا نیز باعث کم شدن شیرینی حلوا می شود. در انتهای پخت حلوا نهایتا چند قاشق شربت باید باقی مانده باشد. چنانچه می خواهید حلوای شما طعم دارچین داشته باشد می توانید ۱ قاشق سوپخوری دارچین به شربت اضافه نمایید
منبع:حرف تازه
گرداوری شده : ایران فراز